Özel Okullar Neden OkulAile'yi Tercih Ediyor?

2021-06-30

OkulAile kolejler ve özel okullar tarafından en çok tercih edilen Veli bilgilendirme ve Ölçme Değerlendirme yazılımıdır. Öğrencinin bilgileri ve okuldaki faaliyetlerinin yanı sıra sınav ve derslerdeki başarı düzeylerini de aynı platformdan takip ederler.

OkulAile kolej ve özel okullara sınırsız sınav tanımlama, sınırısız optik okuma, sınırsız analiz ve rapor düzenleme imkanı sunar. Yapılan sınavları özel okullar sistemdeki 10 farklı sınav raporu türü ile çıktı alabilir veya sınav sonuçlarına göre kendi raporlarını düzenleyebilirler. Online Derslerin hepsini OkulAile üzerinden takip edebilir, her ders için ödev bilgileri girebilirler Öğrencilerin ödevleri öğretmenler tarafından değerlendirilir, değerlendirilen ödevler veliye ve öğrenciye anlık bildirimler ile iletilir.

Öğretmenler öğrenci yoklamalarını ders ders alabilir, okul yönetimi öğrencinin devamsızlığı ile ilgili veliyi anlık iletiler veya mesajlaşmalarla bilgilendirebilirler. Öğrenci aidatları,tahsilat ve gecikmiş borçları, gider kalemlerini takip edebilirler. OkulAile birden fazla şubesini tek bir platformdan yönetme özelliği ve bunlar gibi daha fazla özellik ile özel okulların kurumsal ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veren yönetim sistemidir.