Anaokulları Neden OkulAile'yi Tercih Ediyor?

2021-06-30

Anaokulları OkulAile Otomasyonunu; kurumsal bilgilerini, öğrenci ve veli bilgilerini yönetmek, duyurularını ve tanıtımlarını yayınlamak, öğrencilerin gün içersinde katıldıkları faaliyetleri anlık olarak velilerle paylaşmak için tercih ederler.

Hazırladıkları haftalık ve aylık bültenlerle eğitim içeriklerini ve etkinliklerini velilerle paylaşırlar.OkulAile’nin sağladığı sınırsız fotoğraf ve video paylaşım özelliği sayesinde, bu etkinliklere dair fotoğraf ve video kayıtlarını sınıf panoları altında toplar ve velilerin bu paylaşımlara istedikleri zaman ulaşabilmelerini sağlarlar.

Günlük beslenme, uyuma, faaliyete katılma, ateş ölçme, ilaç takibi, boy-kilo ölçümü, duygu durumu, sağlık bilgisi gibi öğrencinin takip edilmesi gereken bilgilerini velinin mobil cihazına anlık bildirimler göndererek haberdar ederler. Öğrencinin devamsızlık bilgilierini girebilir, ödevler gönderebilir, online dersler düzenleyebilirler.

Anaokulları kurumsal anlamda öğrenci bilgilierini yönetir, öğrenci özelinde sözleşme ve senet düzenleyebilir ve aidat kayıtlarını ve hatırlatmalarını yapabilirler.

OkulAile Anaokullarına tek bir cihaza bağlı kalmadan, mobil bir cihaz ile (telefon, tablet, ipad) dünyanın her yerinden istenilen her an bütün bu özellikleri ve daha fazlasını sağladığı için en çok tercih edilen Anaokulu mobil uygulaması olmaya devam etmektedir.